EVENEMANGSKALENDER

Det mesta är tyvärr inställt på grund av smittspridningen men vi hoppas kunna komma igång med kulturevenemang snart igen.


Lördagar & Söndagar i Januari kl 10-16

LOPPIS & CAFÉ

Vi längtar efter att fylla Folkets Hus med folk igen och nu gör vi ett försök med något som vi kan genomföra på ett säkert sätt. Helgerna framöver blir det Loppis i Konsthallen och Folkets Café håller öppet med ett fåtal platser och mycket goda saker man kan köpa med sig hem.  

MER INFO!


OBS! Nytt datum: 30 Januari

KLUBB TURBO: Dead Lord & Night

Äntligen hårdrocksklubb i Folkets Hus! Turbofest, Muskelrock och Lokstallet Catering samarbetar med Folkets Hus för att komma igång med denna nysatsning. Förhoppningen är att vi ska kunna köra konserter en kväll i månaden för alla som gillar hårdrock. Till en början blir det sittande publik som äter middag och kollar på konserterna i Festsalen och när pandemin är över kan det bli lite större konserter med stående publik. 


MER INFO & BILJETTER!OBS! Nytt datum: 6 Februari

ÖLPROVNING: BENESTAD- & RYSSBYÖL

Äntligen ölprovning på Folkets Hus med de lokala bryggerierna.

I ett samarbete mellan Lokstallet Catering, Benestad Bryggeri, Alvesta Folkets Hus och Ryssby Bryggeri kan vi presentera en helkväll i ölens tecken i Festsalen.

Ölprovningen skulle varit 14 november men på grund av den rådande smittspridningen så har vi valt att skjuta upp kvällen. Behåll biljetten och kom då eller få pengarna åter.

Mer info mailas snart ut till alla biljettköpare.


MER INFO & BILJETTER!Senare i vinter hoppas vi komma igång med:

BIO, KONSERTER, TEATER, FÖRELÄSNINGAR, DANS, & MYCKET MER

Vi planerar för fullt och hoppas kunna bjuda på många härliga upplevelser i Folkets Hus. Hjärtligt välkomna!