HYRA LOKAL I FOLKETS HUS

Våra lokaler är perfekta för konferenser, föreläsningar, konserter, dans, teater, filmvisningar, utställningar, julbord, fester och mycket annat.

Huset ligger centralt i Alvesta bara några minuters promenad från stationen och är ordentligt tillgänglighetsanpassat. Vi har tillgång till internet via wi-fi i alla våra lokaler och hörslinga i de flesta. Lokala föreningar får 25% rabatt på hyran och vill man hyra kontinuerligt kan vi säkert hitta en bra lösning.


Bokning Mail: info@alvestafolketshus.se Tel: 0472-15448

Stenlyckesalen

En ljus och vacker lokal med plats för ca 220 sittande gäster. Används av Hagaskolan som matsal på vardagarna men går att hyra andra tider. Hörslinga.


Aktuell Hyra:

550kr/timme

6600kr/heldag

Baren

Lokalen ligger i anslutning till Festsalen i källaren och passar bra till mindre möten och föreläsningar. Har plats för ca 30 sittande gäster. Är utrustad med ett litet pentry.


Aktuell hyra:

300kr/timme

Konsthallen

En ljus och fin lokal på källarplan. Används för konstutställning, försäljning m.m. Kan möbleras efter behov.


Aktuell hyra:

400kr/timme

4000kr/heldag

Festsalen


Festsalen ligger i källaren av huset och kan möbleras enligt önskemål för ca 180 sittande gäster eller 400 stående gäster. Används för dans, servering, fester m.m. Miniscen på 12m² finns i lokalen. Hörslinga.


Aktuell hyra:

550kr/timme

5250kr/heldag, 5775kr om man även vill låna köket.

Thalia

Thalia är utrustad med 280 stolar. Scenen har ljus- och ljudutrustning. Används för konferenser, teater, konserter och bio. Ingång från två håll, antingen via Folkets Café eller Stenlyckesalens entré. Hörslinga.


Aktuell hyra:

800kr/timme

6500kr/heldag

Folkets Café

Vårt café är nyrenoverat i 50-talsstil. Trevlig och ljus lokal med mycket fönster och en liten uteservering. Liten scen 4x2m för mindre föreläsningar och kulturevenemang.


Aktuell hyra:

400kr/timme

4000kr/heldag

B & C salen

Lokal som är lämplig för mindre konferenser, kurser, möten och dyl. Plats för ca 60 sittande gäster. Lokalen kan delas upp med hjälp av en skjutdörr då två mindre grupprum angränsar till lokalen. Hörslinga.

Aktuell hyra:

400kr/timme

4000kr/heldag