HYRA LOKAL I FOLKETS HUS

Våra lokaler är perfekta för konferenser, föreläsningar, konserter, dans, teater, filmvisningar, utställningar, julbord, fester och mycket annat.

Huset ligger centralt i Alvesta bara några minuters promenad från stationen och är ordentligt tillgänglighetsanpassat. Vi har tillgång till internet via wi-fi i alla våra lokaler och hörslinga i de flesta. Lokala föreningar får 25% rabatt på hyran och vill man hyra kontinuerligt kan vi säkert hitta en bra lösning.


Bokning Mail: info@alvestafolketshus.se Tel: 0472-15448

Stenlyckesalen

En ljus och vacker lokal med plats för ca 220 sittande gäster. Används av Hagaskolan som matsal på vardagarna men går att hyra andra tider. Hörslinga.


Aktuell Hyra:

550kr/timme

6600kr/heldag

Baren

Lokalen ligger i anslutning till Festsalen i källaren och passar bra till mindre möten och föreläsningar. Har plats för ca 30 sittande gäster. Är utrustad med ett litet pentry.


Aktuell hyra:

300kr/timme

Konsthallen

En ljus och fin lokal på källarplan. Används för konstutställning, försäljning m.m. Kan möbleras efter behov.


Aktuell hyra:

400kr/timme

4000kr/heldag

Festsalen


Festsalen ligger i källaren av huset och kan möbleras enligt önskemål för ca 180 sittande gäster eller 400 stående gäster. Används för dans, servering, fester m.m. Miniscen på 12m² finns i lokalen. Hörslinga.


Aktuell hyra:

550kr/timme

5250kr/heldag, 5775kr om man även vill låna köket.

Thalia

Thalia är utrustad med 280 stolar. Scenen har ljus- och ljudutrustning. Används för konferenser, teater, konserter och bio. Ingång från två håll, antingen via Folkets Café eller Stenlyckesalens entré. Hörslinga.


Aktuell hyra:

800kr/timme

6500kr/heldag

Folkets Café

Vårt café är nyrenoverat i 50-talsstil. Trevlig och ljus lokal med mycket fönster och en liten uteservering. Liten scen 4x2m för mindre föreläsningar och kulturevenemang.


Aktuell hyra:

400kr/timme

4000kr/heldag